BOSTADSRÄTTSMÄSSAN KISTAMÄSSAN 17–18 NOV

BRF Mässan 2017 Chemiclean

Välkommen till Bostadsrättsmässan.
Kistamässan, 17–18 Nov 2017

Chemiclean står i monter E:07
Sveriges största mötesplats för dig som bor i bostadsrätt eller samfällighet!.
Chemiclean är självklart på plats och presenterar marknadens mest kompletta metod för energieffektiva klimatsystem. Där erbjuder vi dig en intressant inblick i långsiktig kundnytta genom vår metod. Dessutom lovar vi att berätta om spännande produktnyheter och framgångsrika energieffektiviseringsprojekt.


Hållbara Värmeåtervinningssystem i fokus

Det är hög tid att se över ert värmeåtervinningssystem. Undersökningar visar att flesta av värmeåtervinningssystemen använder mer energi än de levererar tillbaka.

Försämrad verkningsgrad i värmeåtervinningssystem beror ofta på felaktig frysskyddsmedia, beläggningar, korrosion, försmutsning, mikrobakteriell tillväxt och gaser som kontaminerat systemet. Med Chemicleans rekonditioneringskoncept uppnår vi snabbt bestående resultat genom att vi tar hänsyn både till systemets renhet och energibärarens egenskaper.

Med hjälp av Chemicleans – Nulägesanalys kan vi fastställa anläggningens kondition. Därefter genom rekonditionering och optimeringsstegen återställs systemet till det ursprungliga som systemet var projekterat för.

chemiclean-metoden-steg-for-steg

Hållbar återvinning istället för destruktion av glykol!

Det är ett nära samarbete med vår partner Recyctec som möjliggjort det nya konceptet. Som cleantech företag har Recyctec utvecklat en världsunik metod för att rena och återanvända glykol. Genom metoden är det möjligt att spara på jordens resurser då glykol utvinns från råolja och är en ändlig resurs. Vårt gemensamma koncept innebär därför stora miljömässiga och även ekonomiska fördelar för våra kunder!

Konceptet följer fullt ut alla led i EU:s avfallshierarki. Från återvinning till återanvändning.
På så sätt uppnås det hållbara slutna kretsloppet! Det är också det mest miljövänliga konceptet som idag finns på marknaden.

energiatervining-miljovanligt

Fastighetsmässa Göteborg 2017 Chemiclean

Välkommen till Fastighetsmässan i Göteborg 6-7 Sep.
Träffa Chemiclean tillsammans med vår partner Dahlqvist VVS.

Vi står i monter C02:42
Snart går Nordens största och viktigaste fastighetsmässa av stapeln. Chemiclean är självklart på plats och presenterar marknadens mest kompletta metod för energieffektiva klimatsystem. Där erbjuder vi dig en intressant inblick i långsiktig kundnytta genom vår metod. Dessutom lovar vi att berätta om spännande produktnyheter och framgångsrika energieffektiviseringsprojekt.


chemiclean-gbg-450

Chemiclean expanderar!

Tecknar avtal med Dahlqvist VVS AB i Göteborg

Sedan en tid tillbaka har vi haft planer på expandera verksamheten till Göteborg med omnejd. Vi ser en stor potential och har också en allt ökande efterfrågan på våra tjänster och metoder både inom industri-, process- och fastighetssektorn i området. Första steget i vår etablering var att finna en partner med stark lokal förankring och stor kännedom i området, men som utöver det också kan leverera våra tjänster och utföra våra metoder. Läs mera..

Ansvarig för Chemiclean i Göteborg
Tommy Augustsson, försäljningen och tekniskt kundsupport.
Telefon 08-522 157 66 / 0707-82 28 30 / tommy@chemiclean.se


Chemiclean tecknar avsiktsförklaring med Stockholms stad!

Chemiclean deltar nu i Stockholms klimatpakt efter att vår vd Branko Kuljic har tecknat avsiktsförklaring med Stockholms miljöborgarråd Katarina Luhr. Klimatpakten är ett samarbete mellan Stockholms stad och företag verksamma i Stockholmsregionen.

Det gemensamma målet är att alla medlemmar ska minska sin energianvändning och sina växthusgasutsläpp. Klimatpakten erbjuder en unik arena för kunskaps- och erfarenhetsutbyte där staden, politiken och näringslivet kan mötas. Chemiclean ser fram emot att tillsammans med klimatpakten utveckla arbetet med att minska klimatpåverkan.

Stockholms klimatpakt

kista2017

Chemiclean Pristävling 2017

Först av allt, stort tack för ditt besök i vår monter på Fastighetsmässan!

Det är med stor stolthet vi återigen konstaterar att vi har en rejäl servicebredd, en väl utrustad produktportfölj och efter våra 20år i branschen och marknadsledande position för Chemiclean har vi naturligtvis även en hel del erfarenhet med oss i bagaget.

Pristagare 2017

Det är med glädje vi nu kan meddela namnen på vinnarna i vår tävling, dessa är:

  • 1:a priset går till: Erika Danielson, Sollentunahem
  • 2:a priset går till: Fredrik Berg, Dirigo F&F AB
  • 3:e priset går till: Björn Larsson, AMF Fastigheter AB


Är du en av våra lyckliga vinnare?
Kontakta oss på Chemiclean och än en gång, Stort Grattis!

PS: Vann du inte, men skulle ändå vilja bli en vinnare?
Bli kund hos oss på Chemiclean!


kista2017

Välkommen till Chemiclean på Norra Europas största Fastighetsmässa, Kista 15-16 Mars 2017

Vi kan stolt presentera Sveriges mest effektiva metod för Värme-, Kyl- och Energiåtervinningssystem. Som Alfa Laval Preferred Partner visar vi även vår kompletta metod för värmeväxlarservice.

Besök oss i montern C:08 och få mässrabatt på Spirovent avgasare Superior, Magnetfilter,
Analys-kit och Kemisk rengöring av värmeväxlare. Dessutom, missa inte att anmäla dig till vår spännande ”Chemiclean-tävling” !
1:a pris: 5000 kr
2:a pris: 3000 kr
3:e pris: 2000 kr
 
Skriv ut ditt kostnadsfria entrékort redan idag!
Klicka här för gratis inträde


chemiclean_nils-blomster

Chemiclean satsar på att ytterligare utveckla sitt serviceåtagande!

Utökad satsning på industriverksamhet inom service gör Chemiclean till en ännu bredare totalleverantör. Den 1 mars förstärker Chemiclean sin organisation med Nils Blomster som ny resurs med fokus på Affärsutveckling och Serviceförsäljning. Nils har en lång och gedigen erfarenhet från kylsektorn där han haft ett flertal välrenommerade uppdrag. Nils har också arbetat både nationellt och internationellt inom industriell kyla i drygt 35 år och har utöver det en gedigen bakgrund inom organisation, marknad och B2B-försäljning.
Läs mer (PDF)


“Det är smutsen som ställer till det”

brancokuljic-rickardkilstromChemiclean är långt ifrån någon ny stjärna. Bolaget startades för tjugo år sedan och sakta men säkert har insikten vuxit fram hos ägaren Branco Kuljic.

Det handlar inte om att köpa nytt, utan i stället om att se till att de system som redan finns på plats ska fungera mer effektivt.

Chemicleans affärsidé handlar om att förebygga och rengöra värmesystem. En viktig kärna i ett värmesystem är värmeväxlaren vars uppgift är att överföra värmeenergi från ett medium till ett annat. När till exempel värmen kommer med fjärrvärme till huset ska det effektivt överföras till värme i dina element. Problemet är att det försvinner en massa energi på vägen, speciellt i gamla värmesystem. Orsaken är att det samlas en massa smuts i värmeväxlaren i form av till exempel rost och bakterier. Så för att det ska fungera mer effektivt måste systemen hela tiden rengöras. Och här kommer Chemiclean in i bilden…. Läs hela nyheten i Veckans Affärer

eprizeChemiclean är en av finalisterna i årets E-Prize, Sveriges största energipris.
Håll koll här på VA.se de kommande dagarna för att läsa om de övriga. 

Chemiclean är årets finalist till Sveriges största energipris

eprize
”De känns fantastiskt att vi kommit så långt att vi är en av tre finalister i en av tävlingskategorierna. Oavsett hur det går i finalen är vi glada över att tävlingens jury uppmärksammat vår metod och värdesatt den så högt. Vi har i många år varit glada och stolta över att ha marknadens mest innovativa metod för att uppnå klimatsmarta och energieffektiva fastighetssystem. Som finalist blir vi ännu gladare och vi är stolta över att Chemiclean-metoden är beviset på att det går att förena miljönytta med ekonomisk lönsamhet”, säger VD och utvecklingschef Branko Kuljić.