Stockholm & Göteborg

Just nu söker vi tekniska säljare/projektledare


Om Chemiclean

Chemiclean Systems AB huvudkontor ligger i Stockholm. Som ledande inom rekonditionering av fastighetssystem kommer vi att ge dig det stöd och den uppbackning som behövs för att du ska komma in i arbetet. Med hjälp av internutbildningar och support från erfarna kollegor med djup teknisk kunskap ges du möjlighet att växa in i rollen som säljare och projektledare hos oss.

Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Teknisk säljare/projektledare Stockholm


Vi söker nu en Teknisk Säljare/projektledare till vårt Stockholmskontor. Våra produkter och tjänster ger ett bra inomhusklimat, sänkta energikostnader och effektiva värmeväxlare, värme-/kyl- och återvinningsanläggningar.

Rollen

Tjänsten vi erbjuder innebär ett omväxlande arbete. Rollen kräver entreprenörsanda; en vilja och förmåga att fatta egna beslut och ta eget ansvar för sitt arbete. Du som söker behöver även ha god förmåga att samarbeta och bygga långsiktiga relationer med kunder inom industri- och fastighetsbranschen. Du kommer att ingå i ett team av fem tekniska säljare/projektledare i Stockholm. Produkterna och tjänster som du skall sälja, informera om och supporta är allt från service av värmeväxlare, rekonditionering av vätskeburna värme-/kyl- och återvinningsanläggningar och nulägesanalyser till produkter så som Alfa Lavals sortiment för komfort efter marknad, vätskefilter, vakuum avgasare, vätskeanalyser m.m.

Utbildning/Erfarenhet
Du har relevant erfarenhet och teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande. Du har ett stort intresse för försäljning och stimuleras av att skapa långsiktiga, personliga kontakter. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav då tjänsteresor ingår i rollen.

Kontakt

Sara Ringdahl, Verkställande direktör
sara@chemiclean.se
Mobil: 072-050 54 10
Tel: 08-88 08 01
Tel direkt: 08-522 157 61

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från
rekryterings / bemanningsföretag / annonssäljare 
undanbeds.