NyhetNyhetsbrev

Håll era system rena och effektiva med Chemiclean vätskefilter inkl. magnetfälla!

Chemicleans vätskefilter inkl. magnetfälla är högeffektiva delflödesmagnetfilter, som renar och skyddar ditt vattenburna fastighetssystem från järnoxid och magnetit, samt andra magnetiska och omagnetiska föroreningar. Magnetit och järnoxid bildas naturligt i vattenburna vätskesystem. Genom att skydda vattenburna vätskesystem från beläggningar hjälper magnetitfilter systemen att bibehålla sitt effektivitet. I slutändan förlängs livslängd på ingående komponenter så som termostater, ventiler och cirkulationspumpar.

Chemicleans magnetitfilter har kapacitet och styrka att ta upp stora mängder magnetiska och omagnetiska föroreningar ur vätskeburna system.

En trevlig referens och feedback från en av våra nöjda filter kunder!

” Tänkte bara meddela att vi nu haft filtret igång en vecka och gjort rent det ett par gånger. Fungerar hur bra som helst! Vi har fått upp flödet på vår cirkulationspump till det dubbla nästan, nu när vi får bort massa skräp ur systemet.


Tack för en bra produkt!
Mvh / Henrik Lindenmo “

Chemiclean–metoden® steg för steg..

I en nulägesanalys ingår en grundlig besiktning av systemet och analys av systemvätskan. Utifrån analysresultatet fastställs systemets prestanda som presenteras i en utförlig rapport tillsammans med förslag till förbättrande åtgärder.

Genom Chemiclean-metoden® rengör vi systemet och återställer felaktig vätskekemi samtidigt som vi skapar förutsättningar för den maximala energieffektivitet som systemet en gång var projekterat för.

För att sedan skydda systemet mot korrosion och bibehålla den maximala energieffektiviteten man uppnått, utrustas systemet med våra effektiva partikelfilter och avgasare.